preskoči na sadržaj

Poljoprivredno-prehrambena škola Požega

 > Naslovnica
Vijesti

Novi pekarski proizvodi

Autor: Katarina Džalto, 17. 10. 2019.

U školskom pekarskom praktikumu 16. 10. 2019. godine izrađivani su novi pekarski proizvodi pod vodstvom gosta Dalibora Davida. U izradi aktivno su sudjelovali učenici I.e, II.s i III.e razreda, djelatnica u praktikumu B. Podnar, voditeljica praktikuma M. Ćaćić i nastavnica K. Džalto. Napravili su kruh s dodatkom buče, spiruline, quinoe, kurkume, matcha prahom i chia sjemenki. Iz istog zamjesa izrađena su peciva s posipom i punjena s ukusnim krem sirom i salamom.  Osim toga izradili su meke i ukusne lepinje (somun), kao i sočne  toffee muffini s okusom karamele.

 




Vremenici 2023./2024.
Projekt mobilnosti
Upisi 2023./2024.
 
POPIS UDŽBENIKA

Projekt zajedno
DOKUMENTI ŠKOLE

Projekti

NATJECANJA

Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Tražilica
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Koji je tvoj najčešći razlog izostanka s nastave? (odaberi jedan odgovor)






Forum
Korisni linkovi

Arhiva dokumenata