preskoči na sadržaj

Poljoprivredno-prehrambena škola Požega

 > Naslovnica
Vijesti

Aktivnost kvasca i uparavanje

Autor: Mira Ćaćić, 1. 6. 2021.

Na vježbama iz kemije hrane učenici trećeg razreda, prehrambeni tehničar, su određivali utjecaj različitih čimbenika na aktivnost kvasca, a iz tehnoloških operacija radili su uparavanje. Zvuči dosadno! U praksi su izradili više tijesta po definiranoj recepturi i uparavali mlijeko s dodacima. Rezultat rada: krafne i karamela koje su sljubili i naravno degustirali 🥯




Vremenici 2023./2024.
Projekt mobilnosti
Upisi 2023./2024.
 
POPIS UDŽBENIKA

Projekt zajedno
DOKUMENTI ŠKOLE

Projekti

NATJECANJA

Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Tražilica
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Anketa
Koji je tvoj najčešći razlog izostanka s nastave? (odaberi jedan odgovor)






Forum
Korisni linkovi

Arhiva dokumenata